Advies over televisies


Hulp bij je keuze

Je bent op zoek naar een nieuwe televisie. De zoektocht is leuk, maar kan door het grote aanbod ook lastig zijn. Om je op weg te helpen leggen we uit waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe tv. Je leest in deze artikelen meer over de verschillende soorten tv's en waar je op moet letten bij het uitzoeken van jouw nieuwe toestel. We zetten ook tips op een rij die je kunt gebruiken om je tv aan te sluiten en in te stellen. Wil je liever persoonlijk advies? Neem contact met ons of loop binnen in onze winkel.


>   Hoe kies je een tv
>   Advies over formaat
>   Advies over gebruik   
>   Tv,s vergelijken
>   Tv technieken
 


Uitleg specificaties

Tijdens het kiezen van een tv moet je rekening houden met diverse belangrijke specificaties. Denk aan de resolutie, verversingssnelheid of smart tv functies. Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende specificaties en vergelijken we tv's en technieken met elkaar.


>   Algemeen advies
>   Resolutie
>   HDR 
>   Smart tv
>   Verversingssnelheid (Hertz)
>   Vergelijken
 


Hulp na aankoop
 

Je hebt een nieuwe televisie gekocht. Tijd om al je apparaten aan te sluiten en in te stellen. Maar waar moet je beginnen? Op deze pagina leggen we uit hoe je jouw televisie aansluit, instelt en monteert.

> Hulp na aankoop
 


Belangrijke tips
 

  • Stoort je videosignaal? Probeer dan een nieuwe HDMI kabel te gebruiken. Doordat de laatste videosignalen zoals 4K veel data in beslag nemen, is de kans groot dat een oudere HDMI kabel niet genoeg bandbreedte heeft.

  • Kies de juiste ingang. De meeste televisies selecteren bij het opstarten automatisch de antenne ingang. Gebruik de Input of Source knop op je afstandsbediening om bijvoorbeeld een HDMI ingang te selecteren.


Meest gelezen
 

 >    Kies je formaat tv
 >    Wat is het verschil tussen Full HD en Ultra HD?
 >    Waar moet ik op letten tijdens het kiezen van een tv?
 >    Dit moet je weten over HDR
 >    De beste gaming televisie

 

edit&t=1548272514495?mid=&wid=51824&sid=&tid=7162&rid=FINISHED&custom1=www.mijnwebwinkel.nl&t=1548272514495

© 2018 - 2024 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel