De Services van Electro World Frans Smits
 


Installatie en reparatieservice

Bij Electro World Frans Smits staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service. Wij bieden de beste service, van aankoop tot garantie. Electro World Frans Smits heeft een gecertificeerd servicedienst die elke dag voor u klaar staat, van installeren tot repareren. Alles om u te helpen. 

Installatieservice



Naar installatieservices >>

Heeft u een nieuwe vaatwasser, oven, of koelkast nodig, maar geen idee hoe deze geïnstalleerd moet worden of heeft u advies nodig over de indeling? Onze installatieservice verzorgt het inbouwen en installeren van uw aangekochte product, gemakkelijk en snel.

De specialisten van Electro World Frans Smits helpen u niet alleen met het inbouwen van uw apparatuur, maar zorgen er tevens voor dat alles werkt en correct aangesloten is. Ook bij kleinere apparatuur. U kunt het zo gek niet bedenken of de specialisten van Electro World Frans Smits staan voor u klaar om het te installeren.     

Inbouwservice



Naar Inbouwservices >>

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd. Bij Electro World vindt u die vakmensen. Voor het plaatsen van vrijstaande apparatuur én voor het inbouwen. 

Reparatieservice



Maak een reparatieafspraak >>

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparatuur? Of is er een onderdeel in uw apparatuur kapot? Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Daarom staan onze monteurs desgewenst binnen een werkdag bij u op de stoep. Door onze grote onderdelenvoorraad en vakkundige kennis kunnen de monteurs de meeste ongemakken direct verhelpen, óók van apparatuur die u niet bij ons heeft aangeschaft. Één aanspreekpunt voor al uw apparatuur en elk merk! 


Altijd prettig dichtbij

Hoe wij u altijd onze snelle service kunnen verzekeren?
Het is ons doel om u met elk probleem behulpzaam te zijn. Onze mensen hebben 100% kennis van zaken en kunnen u altijd op weg helpen op het gebied van installatie en reparatie.

Openingstijden:

dinsdag: 10:00 - 12:00 13:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 12:00 13:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 12:00 13:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 16:00


Recyclen van uw oude apparatuur


 

Bij bezorging van een nieuw elektrisch apparaat nemen wij graag het oude of kapotte apparaat mee terug om te recyclen. Makkelijk, veilig en vertrouwd. Hiervoor werken we samen met Wecycle. Zij geven oude elektrische apparatuur een nieuw leven. Daarmee behouden we niet alleen de grondstoffen, maar sparen we ook het milieu. Door ze te recyclen tot nieuwe grondstoffen kunnen weer nieuwe producten gemaakt worden.                                                                                                                                                                                                                                  

© 2018 - 2024 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel