In februari 2017 introduceerde Samsung zijn nieuwste innovatie op het gebied van tv modellen. Ze gaan door het leven als QLED tv's. Deze QLED tv's maken gebruik van de Quantum dot techniek. Een techniek met een extra filter waar nanokristallen aan het paneel zijn toegevoegd. Quantum dots zetten licht om in intense kleuren. In dit artikel lees je wat de redenen zijn om een QLED tv te kopen.
 


Helder beeld
 

QLED

Als je een brandend waxinelichtje in een gekleurd glas stopt, licht het glas op. De kleur van het licht bepaalt hoe goed de kleur van het beeld tot uiting komt. Dit is ook hoe de Quantum dot techniek werkt. Door de nanokristallen die toegevoegd zijn aan het scherm heb je zuiverder wit, waardoor kleuren beter zichtbaar worden en het beeld er natuurgetrouw uitziet.
 


100% kleurvolume
 

QLED


Samsungs QLED tv's leveren als eerste ter wereld een 100% kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen. Bij elke helderheid blijft de kleur zo diep als de filmregisseur het bedoeld heeft. De QLED levert met zijn vernieuwde tv paneel nog beter contrast en een optimale kijkhoek.
 


Elk detail is zichtbaar
 

QLED


De HDR techniek zorgt voor natuurgetrouwe beelden met een diepe zwartwaarde en tegelijkertijd een hoge helderheid voor lichte delen van het scherm. Hierdoor is ieder detail zichtbaar. Door de techniek kom je gedurende donkere scènes nooit meer voor verrassingen te staan. Lees meer over HDR.
 


Geen kabels in het zicht
 

QLED


Dankzij het kabelmanagement systeem plaats je alle kabels uit het zicht. Je verwerkt de kabels in de voet van de tv en je sluit al je randapparatuur aan op de One Connect Box. Koppel deze switch met de haast onzichtbare, meegeleverde Invisible Cable aan je tv.
 


1 afstandsbediening voor alle toestellen
 

QLED


Met de One Remote Control bedien je alle apparaten die je op de tv aansluit. De aangesloten apparaten zoals een Blu-ray speler en een spelcomputer zijn zelfs te bedienen als deze zijn opgeborgen in een kast.

© 2018 - 2024 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel