Je bent eruit: een OLED televisie gaat de oude tv in huis vervangen. Als man weet je als geen ander dat je met dit type televisie veel kijkplezier beleeft. Maar hoe overtuig je je vrouw er van dat deze opoffering van geld en ruimte in de woonkamer zich dubbel en dwars uitbetaalt? In dit artikel geven we je de argumenten voor een OLED tv die je vrouw wil horen.


1. 'Zo groot is hij niet'
 

OLED - formaat v


De belangrijkste tegenwerping door je vrouw die je moet overwinnen is dat ze een OLED televisie te groot vindt voor de woonkamer. Vertel haar dat een OLED televisie erg dun is: bij sommige modellen is het scherm slechts enkele millimeters dik. Daardoor valt de tv in positieve zin op in de kamer. Extra tip van ons: stel voor om de muur achter de televisie in een donkere kleur te verven. Daardoor lijkt het scherm minder groot als de televisie uit staat.
 


2. 'Je weet niet wat je ziet'
 

OLED - beeldkwaliteit v


Vertel je vrouw dat tv kijken op een OLED televisie echt een belevenis is. Door de realistische kleurweergave en vloeiende beeldopbouw is het alsof ze er zelf bij is. Ze proeft de liefde tijdens haar favoriete scène van die romantische komedie. De spanning bij de ontknoping van het laatste seizoen van een serie is haast voelbaar. De steracteurs van films stralen als nooit tevoren. Een handig voordeel van een OLED scherm is de goede kijkhoek. Je kunt vanaf allerlei plekken in de kamer en op de bank televisie kijken, zonder verlies van beeldkwaliteit.
 


3. 'Hij doet precies wat jij wilt'
 

OLED - bedieningsgemak v


Het is de droom van elke vrouw om op haar wenken bediend te worden. Met een OLED televisie wordt die wens waargemaakt. Je krijgt bij dit type televisie een Magic Remote, waarmee je intuïtief aanwijst waar je naartoe wilt in het menu. Dankzij WebOS werkt de televisie bovendien heel eenvoudig. Je hebt in een handomdraai toegang tot televisieprogramma's, Netflix, YouTube en gemiste uitzendingen. Met de balk onderin het scherm navigeer je snel naar wat je zoekt.
 


4. 'Klaar voor de toekomst van televisiekijken'

De laatste horde die je neemt is de prijs. Eerlijk is eerlijk: een OLED televisie is niet de goedkoopste optie als je een nieuwe televisie zoekt. Maar het is wel de optie waarvan je qua beeldtechniek en -kwaliteit het langste plezier hebt. Je kunt op bijna alle OLED televisies haarscherpe 4k beelden bekijken, en bijna alle OLED's zijn geschikt voor HDR video's. Vertel je vrouw dat als ze nu kiest voor OLED tv, ze de komende jaren geen omkijken heeft naar jou of de keuze voor een televisie. Als het aan jou ligt zetten jullie dit zwart-wit op papier.

© 2018 - 2024 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel