SONOS TRADE-UP PROGRAMMA


Sonos Trade-Up programma met 30% korting

Sonos introduceert Trade Up, een programma om je oudere producten te upgraden naar nieuwe(re) versies met 30% korting als je bijv. de Connect of de de eerste generatie Play:5 hebt.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Sonos de eerste generatie speakers en onderdelen op de markt bracht. Sindsdien zijn er, naast volledig nieuwe speakers zoals de Sonos One, Beam en Move, krachtige upgrades uitgebracht, waaronder de Sonos Amp, Sonos Port en de tweede generatie Play:5. Deze producten zijn voorzien van technologie die nieuwe functies mogelijk maakt, zoals AirPlay2, stembediening, automatische Trueplay. Meer innovaties zullen volgen de komende jaren.

30% korting

Met Trade Up introduceert Sonos een nieuw programma dat de mogelijkheid biedt je oudere producten te upgraden. Bij de lancering komen de eigenaars van de Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 en de eerste generatie Play:5 in aanmerking voor 30 procent korting op elk nieuw Sonos-product dat een eerder oud product vervangt.
Zack Kramer, VP, Retail bij Sonos: “Onze focus heeft altijd gelegen op het creëren van een systeem met producten die keus bieden en geweldig klinken. Met de introductie van nieuwere generaties van Sonos-speakers en -componenten bouwen we aan de toekomst en bieden we een upgrade in hardware en software voor nog betere prestaties en meer mogelijkheden. We bieden klanten daarmee de kans om te upgraden naar een betere Sonos-ervaring.”

Heb je thuis nog een oude Sonos-luidspreker staan? Dan is nu het uitgelezen moment om na te gaan hoe oud hij precies is, aangezien Sonos heeft aangekondigd dat bepaalde, oudere producten niet langer software-updates zullen ontvangen.

Concreet gaat het om de Sonos Play:5, Connect, Connect Amp, de originele Zone Players, de CR200 en Bridge. Deze zes modellen zullen vanaf mei 2020 geen updates meer krijgen.​

Dit wil gelukkig niet zeggen dat je oude Sonos speaker niet meer zal werken. Hij zal simpelweg geen nieuwe functies meer ontvangen vanaf mei.

Wat zijn de gevolgen?

Als je een van de getroffen Sonos-speakers hebt, geniet je niet langer van nieuwe software bij de introductie van functies of diensten voor de rest van de line-up. Als er bijvoorbeeld een coole nieuwe muziekservice verschijnt als concurrentie voor Spotify, dan zal je oudere Sonos-speaker deze niet ondersteunen. 

Hoewel dat waarschijnlijk niet voor kopzorgen zorgt voor mensen met de originele Sonos Play:5 en andere getroffen apparaten, kan het wel een probleem vormen voor iedereen die een van deze luidsprekers gebruikt als onderdeel van een multi-room set-up.

Dit kan er namelijk voor zorgen dat je nieuwere Sonos-speakers de nodige updates ontvangen. In dat geval kan je de oude speaker loskoppelen en de update installeren, maar dan mist je multi-room set-up natuurlijk een onderdeel.

Er is ook de mogelijkheid dat veranderingen bij bedrijven zoals Spotify of Tidal, die een update van Sonos nodig hebben om te kunnen werken, ertoe kunnen leiden dat je oude Sonos je favoriete streamingdienst niet meer kan gebruiken.

Hoe werkt het

Kom met uw oude legacy Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 en de eerste generatie Play:5 naar onze winkel.
Breng de uitgeprinte mail die u van Sonos ontvangen heeft mee. Hierin staan de Sonos produkten die voor omruiling in aanmerking komen.

Wij ruilen uw oude Sonos apparaat om en u ontvangt 30% korting op uw nieuwe Sonos apparaat.

Klik hieronder en bekijk de Sonos Trade-Up produkten met hun korting.
 

 

┬ę 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel