Ondek hoe Sonos werkt

Zeg nu zelf, voluit naar muziek luisteren maakt het leven mooier, toch? Met het SONOS Sound Systeem geniet je van kamervullend geluid , in zoveel kamers als je wilt.
Vul je huis met de ongelooflijk heldere, superieure soundkwaliteit van Sonos®. Vraag de Google Assistent of Alexa je huis te vullen met briljant geluid en Sublieme geluidskwaliteit.
 

Sonos staat bekend om het gebruiksvriendelijke home sound system. Stream met meer dan 50 muziekservices muziek naar je apparaten en beheer eenvoudig je favoriete muziek via de Sonos-app. Combineer meerdere speakers voor een multi-roomopstelling. Zo speel je bijvoorbeeld andere muziek in de keuken dan in de studeerkamer. Vul het hele huis met je favoriete muziek, podcasts en meer.
 


Google Assistant op Sonos

Sinds kort kan is de Nederlandstalige Google Assistant ook beschikbaar op Sonos. Heb je een Sonos One of een Sonos Beam, dan kan je via een eenvoudige software-update gebruikmaken van deze handige digitale assistent. Hiermee kan je heel eenvoudig je favoriete muziek aan te zetten, vragen naar het laatste nieuws of de smart-apparaten in jouw huis te bedienen. Heb je geen Sonos One of Sonos Beam, maar een andere Sonos-speaker, zoals de Sonos Play:5, dan kan je deze nu ook bedienen met je stem via een Sonos One of Beam of via een ander Google Assistant-apparaat zoals een Google Home Mini. Je vraagt dan niet direct aan je Play:5 om muziek af te spelen, maar vraagt aan de Google Assistent op het andere apparaat om muziek af te spelen op de Play:5.
 


Eindeloze muziekkeuze

Of je favoriete muziek nu te vinden is op Spotify, Apple Music of Soundcloud, bij Sonos kan het allemaal. Via Sonos heb je toegang tot meer dan 50 gratis of betaalde streamingdiensten, zodat je altijd kan luisteren naar de muziek waar je zin in hebt. Switch in een handomdraai van muziekaanbieder, zonder de Sonos-app te verlaten, of maak gebruik van onder andere Spotify Connect om direct naar Sonos te streamen zonder uit je Spotify-app te gaan. Radio luisteren? Met TuneIn Radio heb je toegang tot meer dan 100.000 radiozenders, van kleine lokale omroepen tot de grootste radiostations ter wereld.
 


Hoe werkt Sonos?

Muziek waar je maar wilt. Stekker in het stopcontact. Even wachten op je wifi en je bent klaar om te rocken. Dat is alles: geen kabels, geen lastige software en geen ander gedoe. Je leven beperkt zich niet tot één kamer. Dus waarom je muziek wel? Je voelt de kick van een Sonos-systeem pas echt als je meerdere speakers toevoegt. Ineens speel je in elke kamer een andere track. Of je groepeert je speakers en blaast je hele huis in één keer omver met een sensationele sound. Omdat alles van Sonos draadloos met elkaar samenwerkt, is het makkelijk om je hele huis kamer voor kamer met muziek te vullen.
 


Sonos Trueplay?

Elke kamer klinkt anders en met Trueplay heb je overal een geweldige sound. Het enige dat je nodig hebt zijn een paar minuten van je tijd en een iPhone, iPad of iPod Touch. Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon op je iPhone of iPad om te meten hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere voorwerpen in een kamer. Daarna worden er precieze akoestische aanpassingen gedaan – groot of klein – om ervoor te zorgen dat je altijd de puurste versie van je muziek hoort. Trueplay meet onder andere de grootte van de kamer, de inrichting ervan, de meubels, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Daarna wordt elke woofer en tweeter apart getuned. Zo kan jij genieten van de optimale geluidskwaliteit.
 


Stijlvolle kwaliteitsspeakers

Of je favoriete muziek nu te vinden is op Spotify, Apple Music of Soundcloud, bij Sonos kan het allemaal. Via Sonos heb je toegang tot meer dan 50 gratis of betaalde streamingdiensten, zodat je altijd kan luisteren naar de muziek waar je zin in hebt. Switch in een handomdraai van muziekaanbieder, zonder de Sonos-app te verlaten, of maak gebruik van onder andere Spotify Connect om direct naar Sonos te streamen zonder uit je Spotify-app te gaan. Radio luisteren? Met TuneIn Radio heb je toegang tot meer dan 100.000 radiozenders, van kleine lokale omroepen tot de grootste radiostations ter wereld.
 


Wie is Sonos?

Het begon allemaal met een eenvoudig doel: de wereld helpen beter te luisteren. Sonos maakt voluit luisteren gemakkelijker, meeslepender en meer de moeite waard. De luisteraar staat voorop; Sonos-producten zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sonos is continu bezig de beleving van het luisteren te verbeteren. Sonos is het draadloze Home Sound System dat elke kamer van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv. Stream via wifi en speel af waar je zin in hebt. Versterk elk moment van de dag met intens en sensationeel geluid.

?mid=&wid=51824&sid=&tid=8707&rid=LOADED&custom1=www.mijnwebwinkel.nl&custom2=%2Fbeheer%2Fcategory%2Fedit&t=1580749814863?mid=&wid=51824&sid=&tid=8707&rid=BEFORE_OPTOUT_REQ&t=1580749814863Wat is Sonos?

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met fantastisch klinkende muziek, films en tv. Met de WiFi-speakers luister je naar wat je maar wilt, waar je maar wilt. Je kunt verschillende nummers afspelen in verschillende kamers, groepeer een paar kamers om er dezelfde track af te spelen of speel één nummer af door het hele huis. En dat allemaal via een app waarmee je de totale luisterervaring bij je thuis regelt en al je muziek op één plek samenbrengt.

Creëer je eigen muzieksysteem

Alle Sonos speakers werken met elkaar samen, waardoor je eenvoudig jouw perfecte systeem creëert. Sonos streamt via je eigen WiFi-netwerk, niet via je telefoon. Je hebt dus geen last van haperingen en onderbrekingen door inkomende oproepen, sms’jes of andere berichten. Sluit de speaker aan op een stopcontact en maak verbinding via WiFi om te beginnen. De app leidt je door de rest en werkt als een afstandsbediening voor je hele systeem
 

    Ondek de mogelijkheden van SONOS

 

      

© 2018 - 2023 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel