SONOS PORTDe Sonos Port is een slimme draadloze muziekstreamer die je heel eenvoudig aansluit op je installatie of actieve luidsprekers. Streamingservices, internetradio, podcasts enz. met echte hifi-kwaliteit en alle mogelijkheden van Sonos.


   

 

SONOS PORT – SLIMME EN VEELZIJDIGE MUZIEKSTREAMER MET MULTIROOM VOOR INSTALLATIE OF ACTIEVE LUIDSPREKERS

  • Breidt je installatie of actieve luidsprekers uit met streaming en draadloze Sonos-functies
  • Hele gebruiksvriendelijk met remote-app (inclusief. Apple AirPlay 2) via smartphone, tablet of computer
  • Klaar voor Google Assistant-, Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker of smartphone vereist)
  • Met geïntegreerde streamingservices: TIDAL, Spotify, YouSee Musik, Apple Music, Deezer, Napster enz.
  • Muziek, nieuws, CD’s enz. doorsturen naar Sonos-luidsprekers in andere kamers

De Sonos Port is een slimme en gebruiksvriendelijke draadloze muziekstreamer die je heel eenvoudig aansluit op je installatie of actieve luidsprekers. Je krijgt direct toegang tot alle draadloze mogelijkheden zoals multiroom, zonder dat je de hele installatie hoeft te vervangen. Een betaalbare en flexibele oplossing voor streaming met echte hifi-kwaliteit.

Met de Sonos-app, AirPlay 2 en de mogelijkheid tot voice-control kun je met de allernieuwste functies genieten van je favoriete muziek – waar en wanneer je maar wilt. En je kunt supersimpel draadloze luidsprekers in andere kamers toevoegen, zodat je heel eenvoudig je hele huis kunt vullen met draadloze muziek.

Een slim detail van de Sonos Port is de geïntegreerde 12V-trigger. Als je installatie deze functie ondersteunt, gaat hij automatisch aan als je een nummer kiest met de Sonos-app. Dat betekent dat je dus niet eerst op zoek hoeft te gaan naar de afstandsbediening als je muziek wilt luisteren, wat echt heel handig is. De installatie gaat bovendien uit als de Sonos Port uitgaat, en dat is weer goed voor je elektriciteitsrekening.

De Sonos Port is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief RCA-kabel.

Sonos Port – draadloze muziekstreamer voor installatie of actieve luidsprekers

De Sonos Port is een compacte draadloze muziekstreamer die je heel eenvoudig aansluit op je installatie of actieve luidsprekers. Hiermee kun je genieten van een wereld aan muziek met echte hifi-kwaliteit en je krijgt alle draadloze Sonos-functies erbij.

Goede geluidskwaliteit

De geavanceerde geïntegreerde D/A-converter van de Sonos Port geeft je installatie of actieve luidsprekers een echt hifi-geluid.

Aansluiten op je Smart Home

Alles aansturen via Smart Home met een smartphone, tablet, universele afstandsbediening, toetsenbord of voice-control.

Niet alleen handig – ook automatisch

De Sonos Port heeft een 12V-triggerfunctie die de versterker automatisch aan- en uitzet. Je hoeft alleen maar op PLAY in de app te drukken of hardop te zeggen waar je naar wilt luisteren. Geen gedoe meer met aparte afstandsbedieningen.

Automatische software-updates

Sonos voegt regelmatig nieuwe functies, voice-assistants, muziekservices enz. toe, zodat je systeem steeds geavanceerder wordt.

Muziek in verschillende kamers

Je kunt de Sonos Port heel eenvoudig aanvullen met Sonos-luidsprekers in andere kamers, zodat je heel gemakkelijk je Home Sound System kunt uitbreiden.

Sonos aansturen met voice-control

Je kunt de Sonos Port gebruiken om al je muziek aan te sturen met voice-control via een smartphone of smart-luidspreker zoals bijvoorbeeld de Sonos One.*

┬ę 2018 - 2023 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel