SONOS AMP In-Ceiling door Sonance Wit (Paar)

Speakers voor in wanden, plafonds en buiten met slimmer geluid. Dat is in het kort waar de nieuwste lijn speakers van Sonos voor staat. Deze inbouwspeakers zijn ontworpen in samenwerking met Sonance: ‘Sonos Architectural by Sonance’. Deze lijn bestaat uit een plafondspeaker, wandspeaker, buitenspeaker en een versterker, de nieuwe Sonos Amp. Wat maakt deze nieuwe speakers zo bijzonder?

De nieuwe speakers bieden een complete oplossing voor professioneel geïnstalleerd geluid. Wanneer je Sonos Architectural-luidsprekers aan Amp koppelt, ontgrendel je alle voordelen van het Sonos-systeem: inclusief Trueplay (voor de In-Ceiling- en In-Wall-luidsprekers), Apple AirPlay 2, afspelen in meerdere kamers, stembesturing met Alexa en koppeling met de Google Assistent, en meer, alles in een regelmatig bijwerkend en eenvoudig te gebruiken systeem dat werkt met al je favoriete streamingdiensten.

Het zijn diverse losse speakers die je met elkaar kunt koppelen. Deze Sonos Architecturals serie bestaat uit:

Sonos In-Wall van Sonance

In-Wall-speakers bieden meerdere voordelen. Zo zijn ze perfect bij inbouwmontages, hebben ze een onopvallend ontwerp, en bij gebruik van een Sonos Amp is Trueplay beschikbaar. Deze speakers zijn gebouwd om in de muur te plaatsen. Je kunt ze bijvoorbeeld aan beide kanten van je tv monteren. Op deze manier kun je optimaal gericht luisteren met een meeslepend geluid van je tv en meer.

Sonos In-Ceiling van Sonance

Samen met de In-Wall-speakers, bieden de In-Ceiling-speakers inbouwmontage, een laag profielontwerp en Trueplay bij gebruik met een Sonos Amp. Kristalhelder geluid voor een optimaal luistercomfort, overal in jouw kamer.

Sonos Outdoor van Sonance

Niet alleen binnen, maar ook buitenshuis kun je genieten van een rijk geluid door Sonos. Deze speakers zijn bedraad, maar bestand tegen alle buitenelementen terwijl ze tegelijk geweldig geluid afspelen. Door ze met de Sonos Amp te koppelen, ontgrendel je zo hun volledige potentieel. De buitenspeakers zijn ontworpen voor opbouwmontage en meten 6,86 inch diep, 12,14 inch hoog en 7,51 inch breed. Sonos zegt dat buitenomgevingen te variabel zijn om bevorderlijk te zijn voor TruePlay-ruimteafstemming.

Specificaties Sonos Architecturals

De drie verschillende speakers zijn 8-ohm tweewegmodellen, uitgerust met 1-inch draaibare polyurethaan dome ferrofluid-gekoelde tweeters en 6,5-inch draaibare spuitgegoten polypropyleen woofers. Sonos claimt een frequentierespons van 44Hz tot 20kHz, +/- 3dB voor de binnenmodellen, en 55Hz tot 20kHz, +/- 3dB voor de buitenluidspreker. De gevoeligheidswaarden voor alle drie zijn 89dB SPL (2,83 V op 1 meter).

Je hebt een uitsparing van 8-1 / 4-inch en een diepte van 4-3 / 4 inch nodig om de ronde plafondluidsprekers te installeren (de witte, overschilderbare roosters hebben een diameter van 9-3 / 4 inch). De rechthoekige inbouwluidsprekers hebben uitsparingen van 6-15 / 16 x 10-3 / 4-inch en een diepte van 3-1 / 2 inch nodig. Hun witte, overschilderbare roosters meten 8-3 / 8 bij 12-1 / 4 inch. De binnenluidsprekers kunnen worden afgestemd op de kamers waarin ze zich bevinden, met behulp van Sonos TruePlay en een mobiel Apple-apparaat.

Sonos Amp

De Sonos Amp is een versterker. Deze voedt traditionele bekabelde luidsprekers, op een boekenplank, op de vloer, in de muur, in het plafond of buiten, en integreert ze in het Sonos draadloze systeem. Dit betekent dat je die speakers kunt bedienen via de Sonos-app, terwijl je ze ook toegang geeft tot de functies die beschikbaar zijn via het Sonos-systeem.

Sonos zelf biedt al een tal van functies als platform, waarvan vele de Amp levert aan de luidsprekers die erop zijn aangesloten. Deze functies omvatten toegang tot meer dan 100 streamingdiensten, van muziek en podcasts tot radio en audioboeken.

De Sonos Amp biedt tweemaal het vermogen van zijn voorganger, de Connect Amp. Je kunt per versterker drie paren speakers verbinden. Wil je meer speakers aansluiten of de speakers afzonderlijk bedienen dan heb je extra versterkers nodig. Iedere Sonos Amp functioneert namelijk als afzonderlijke zone.

​Wat is Sonance?

Sonance staat erom bekend hoogwaardige architecturale luidsprekers en subwoofers te bouwen die worden verkocht aan aangepaste installateurs. Deze producten zijn ontworpen om in muren en plafonds te verdwijnen, zodat ze worden gehoord, maar niet worden gezien. De Sonos Architectural by Sonance-lijn zal ook worden verkocht aan aangepaste installateurs, maar doe-het-zelvers kunnen deze luidsprekers rechtstreeks bij Sonos en bij geselecteerde detailhandelaren kopen.

Een uitkomst?

Luidsprekers maken die zich in de muren, het plafond of buitenshuis bevinden, is een lastige zaak. Dus in plaats van er zelf een te maken, heeft Sonos dus een bijzondere uitkomst bedacht. Ze zochten de samenwerking met Sonance voor hun nieuwe luidsprekercollectie: Architectural. De collectie omvat In-Ceiling, In-Wall en Outdoor-luidsprekers, die allemaal zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de Sonos Amp, met maximaal 125 watt per kanaaluitgang, automatische EQ-aanpassing voor de In-Wall-modellen via Trueplay-technologie, ondersteuning voor AirPlay 2 en de mogelijkheid om maximaal drie paar Architectural-luidsprekers tegelijk van stroom te voorzien.

Deze volledige set staat garant voor fantastisch geluid, maar de installatie van deze speakers vraagt wat meer aandacht. Onze installateurs helpen je met het maken van het juiste geluidsplan en met de installatie van de speakers, zodat jij optimaal kunt genieten. Bekijk hier de mogelijkheden.


Ondek meer mogelijkheden van Sonos
 

    

┬ę 2018 - 2023 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel