SONOS PLAYBAR

Productinformatie

Geniet van geweldig HiFi-bioscoopgeluid, gewoon thuis op de bank! Met de SONOS PLAYBAR breng je het geluid van je televisie tot leven, of je nu een spannende film of verslavende serie kijkt en daarnaast kun je ook alle muziek ter wereld streamen!

  • Soundbar met maar liefst 9 luidsprekers
  • Ervaar HiFi-bioscoopgeluid voor je televisie
  • Stream ook draadloos alle muziek ter wereld
  • Bedien je hele luisterervaring met één app
  • Plaats hem onder je tv of hang hem aan de wand

PLAYBAR: de soundbar voor muziekliefhebbers
Maak kennis met SONOS PLAYBAR, dé soundbar voor muziekliefhebbers! Sluit de soundbar aan op je televisie en de negen luidsprekers zullen je overstelpen met home cinema-geluid. De PLAYBAR is voorzien van spraakversterking, zodat elk woord op televisie ongeëvenaard zuiver klinkt en ’s avonds schakel je de nachtmodus in om alle details te kunnen horen zonder volumepieken. Je hangt de PLAYBAR onder je tv of aan de muur met de los verkrijgbare PLAYBAR wandmontage kit en je bedient hem gewoon met de afstandsbediening van je tv!

Stream alle muziek ter wereld
Naast filmliefhebber ook een muziekfanaat? Met de PLAYBAR stream je ook alle muziek ter wereld! Download de SONOS Controller app en speel zo muziek af via je favoriete streaming diensten, zoals Apple Music, Spotify, Napster en Deezer, je muziekbibliotheek, muziek op een eigen apparaat of stem af op meer dan 100.000 internetradiostations!

Eenvoudige installatie
Het installeren van de PLAYBAR is extreem simpel. Je sluit de soundbar aan op de tv met slechts een optische kabel, stop vervolgens de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te genieten van het geweldige geluid!

Breid je SONOS netwerk eenvoudig uit
Voor de ultieme luisterervaring breid je jouw SONOS systeem uit met meerdere speakers. Voeg de SONOS SUB toe en je creëert 3.1 home cinema geluid. Voeg vervolgens twee achterspeakers (PLAY:1 of PLAY:3) toe en je hebt het ultieme 5.1 surround sound systeem.

Technische details

Belangrijkste specificaties
Type/uitvoeringZonder subwoofer
SoortSoundbar
Streaming Audio typeWiFi
StroomvoorzieningNetstroom
Breedte90 cm

Beschrijving: 
De soundbar voor muziekliefhebbers.


Top-5 specificaties:

  • Niet harder. Wel helderder.
  • Negen klasse D digitale versterkers - zes voor de middentonen en drie tweeters - zorgen voor perfecte harmonie met de luidsprekers en de akoestische architectuur.
  • PLAYBAR wordt met een enkele optische kabel aan je tv gekoppeld en speelt alles af wat er op de tv is aangesloten, dus ook je digibox en gameconsole.
  • Het volume van PLAYBAR kun je aanpassen of dempen met de bestaande afstandsbediening van je tv of met een universele afstandsbediening.
  • Of gebruik een iPhone, iPad, iPod touch of een mobiele Android-apparaat met de gratis Sonos-app.


Dankzij negen geïntegreerde luidsprekers vult PLAYBAR elke kamer met ultra realistisch geluid voor games en films, enorme golven van live-concertgeluid en streamt hij draadloos alle muziek ter wereld. En dat allemaal vanaf een eenvoudig te bedienen speler die je hdtv voorziet van HiFi-geluid.


Voordelen: 

Dankzij negen geïntegreerde luidsprekers vult PLAYBAR elke kamer met ultrarealistisch geluid voor games en films, enorme golven van live-concertgeluid en streamt hij draadloos alle muziek ter wereld. En dat allemaal vanaf een eenvoudig te bedienen speler die je hdtv voorziet van HiFi-geluid.

Eenvoudige installatie: PLAYBAR wordt met een enkele optische kabel aan je tv gekoppeld en speelt alles af wat er op de tv is aangesloten, dus ook je digibox en gameconsole.

Draadloos: Geen gedoe met kabels. Sluit PLAYBAR draadloos aan op je thuisnetwerk. Of sluit PLAYBAR, BRIDGE of BOOST aan op je router en koppel al je overige Sonos-spelers draadloos met één druk op de knop.

Flexibel ontwerp: U kunt PLAYBAR plat op een tv-meubel of console neerzetten. Wanneer de tv aan de muur is bevestigd, kan PLAYBAR horizontaal, boven of onder de tv worden geplaatst.

Universeel geluid PLAYBAR ondersteunt zowel Dolby® Digital als stereo, dus zit je altijd middenin de actie.


3.1 Home Cinema

Koppel PLAYBAR aan SUB en met één druk op de knop levert je thuisbioscoop een diep basgeluid. Voel de spanning van elke actiescène en krijg kippenvel van elk krachtig akkoord - draadloos.


5.1 Home Cinema 

Voeg voor 5.1-home cinema twee PLAY:1-, PLAY:3 of PLAY:5 (2de Gen) speakers toe aan PLAYBAR en SUB voor de echte surround sound-ervaring die je volledig meesleept in de film of game op je scherm.


Wat is Sonos?

Sonos is het Smart Speakersysteem dat al je favoriete muziek naar een kamer of alle kamers streamt. Bedien je muziek met een simpele app, en vul je huis met puur, meeslepend geluid. Met het Sonos Wireless HiFi System klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer en op elk volume. Sonos vult je huis met muziek en combineert HiFi-geluidskwaliteit met WiFi betrouwbaarheid. Een intelligent systeem dat je makkelijk kunt installeren, bedienen en uitbreiden.

Brengt al jouw muziek samen in één app. Al je favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee je alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Geniet van je favoriete nummers van iTunes en je persoonlijke muziekbibliotheek. Stream Apple Music, Spotify, Deezer of je andere online muziekdiensten. Luister naar meer dan 100.000 gratis lokale en internationale radiozenders. Of luister naar de beste muziek ter wereld op radiozender Beats 1, die live uitzendt vanuit LA, New York en Londen.

Krijg toegang tot bijna alle muziek die ooit is gemaakt - en laat de experts nummers voor je uitkiezen op basis van de muziek waar je graag naar luistert. Sonos brengt Apple Music bij je thuis.

In één kamer of in alle kamers tegelijk. Luister in de woonkamer, slaapkamer, ja zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. Met Sonos kan iedereen in elke kamer genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Gemaakt om je huis te vullen met puur, kraakhelder geluid. Trueplay maakt van je Sonos-speaker een Smart speaker die perfect wordt afgestemd op de kamer. Je iPhone of iPad meet hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer. Daarna tuned Trueplay je Sonos-speaker zo dat muziek in elke kamer kristalhelder klinkt.

© 2018 - 2023 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel