Navigatie

Denon


 

Al meer dan 100 jaar zijn tijd ver voorruit

Denon werd in 1910 opgericht in Japan en is zijn tijd altijd ver vooruit geweest als het gaat om de nieuwste technologie voor beeld en geluid. Op het gebied van zowel stereo- als surroundgeluid lopen de producten van Denon steeds voorop en bepalen ze de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwe mogelijkheden en klassieke voordelen

In een tijd waarin we overspoeld worden door streaming, draadloze technologie, draagbare muziekmedia en snelle trends, houdt Denon vast aan betrouwbare producten met een perfecte geluidskwaliteit – binnen welke categorie of prijsklasse je ook zoekt. Ook al zit je nieuwe surroundreceiver of een ander Denon-product vol met de allernieuwste features, je kunt er altijd op vertrouwen dat dit niet ten koste van de geluidskwaliteit is gegaan.

Intenser beeld en geluid voor iedereen

Alle beeld- of geluidsproducten van Denon staan voor kwaliteit. Van betaalbare in-ear koptelefoons tot exotische top-of-the-line modellen, van draadloze alles-in-één iPod-luidsprekers tot zware stereoversterkers en van eenvoudige 5.1-kanaals receivers tot full-sized controlecentra die het vermogen en de functionaliteit hebben om zelfs de grootste en meest geavanceerde home cinema aan te sturen.
 

© 2018 - 2019 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel