Liebherr GNP 4655 Premium Vrieskast

Vorige Artikel 28 van 32 Volgende
€ 1.399,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Productbeschrijving

De GNP 4655 BluPerformance is een 70 cm brede diepvrieskast met 312 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem hoeft u nooit meer te ontdooien, géén ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. Met invriesautomaat, LED verlichting, statusindicator en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. 20% zuiniger dan energieklasse A+++.


BluPerformance: groter en zuiniger
 

2016 bluperformance plintconcept

BluPerformance modellen zijn volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen en bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor (het “zwarte rooster” achterop uw huidige koelkast) in de plint . Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series koelkasten, combikasten en NoFrost vrieskasten.

Bij de BluPerformance-apparaten is de koeltechnologie geïntegreerd in de plint. Dit bespaart ruimte en geeft tevens minder geluidsoverlast. Dit leidt tot maximale prestaties, bij een grotere netto inhoud en een lager energieverbruik.


NoFrost Nooit meer ontdooien
 

Nofrost

NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. NoFrost van Liebherr zorgt voor snel invriezen met gekoelde lucht, terwijl vochtige lucht wordt afgevoerd waardoor er geen ijsvorming in de vriezer ontstaat. Het staat garant voorhet veilig en langdurig bewaren van levensmiddelen. NoFrost biedt meer opslagcapaciteit. Ontdooien is met NoFrost verleden tijd.


Opbergladen op licht lopende rolwieltjes

Om ook bij volle belading de diepvriesladen gemakkelijk te kunnen openen, lopen de laden bij BluPerformance diepvrieskasten over licht lopende rollers. Voor het makkelijk pakken of bewaren van producten, kantelt de bovenste lade iets naar beneden, met name bij hogere apparaten is dit uitermate praktisch. De onderste lade is vanwege de plaatsing en grootte bijzonder geschikt voor het bewaren van ijs, kruiden en andere kleine verpakkingen.


SmartDevice Eventueel op afstand te bedienen
 

2016 smartdevice

Alle Liebherr apparaten met SmartDevice kunnen achteraf eenvoudig met de optionele SmartDeviceBox (beschikbaar eind 2018) worden uitgerust en via een MyLiebherr account worden geregistreerd. De koel- of vrieskast kan hiermee met het WIFI-thuisnetwerk worden verbonden. Vanaf dat moment kunt u via uw smartphone of tablet bijvoorbeeld de SuperFrost functie activeren wanneer u wilt profiteren van een goede aanbieding en groot inslaat of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastdeur open heeft laten staan. Ook wordt het mogelijk bepaalde storingen op afstand te verhelpen.Liebherr-apparaten die zijn voorzien van SmartDevice kunnen worden ingesteld via de SmartDeviceBox en hebben d.m.v. een computer of mobiel apparaat toegang tot meerdere diensten.


Voorbereid om straks minder te betalen
 

Smartgrid ready

In de nabije toekomst is het mogelijk om via een intelligente elektriciteitsmeter de energiekosten verder te verminderen. Energieleveranciers kunnen dan op basis van vraag en aanbod de kWh prijs variëren. SmartGrid zorgt er voor dat de diepvrieskast bij een lage energieprijs extra koudereserves opbouwt.


Optimaal zicht. Ook in het donker.
 

2016 led verlichting vriesdeel premium

De LED vriezerverlichting geeft een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvrieslade.


Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart
 

Variospace

Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.


Snel invriezen in iedere lade
 

Frostsafe

Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. 


Vriesladen volledig uittrekbaar

Vrieslade telescooprails

De op telescopische rails uittrekbare vriesladen van de 70 cm brede Premium modellen kunnen moeiteloos worden geopend. Bij een deuropening van 90° kunnen de laden worden uitgetrokken en indien nodig uitgenomen om schoon te maken.


Specificaties

Afmetingen

 • hoogte: 1750 mm

 • diepte: 750 mm

 • breedte: 700 mm


Constructie

 • Verwisselbare deurophanging


EU-Richtlijnen koel- en vriesapparaten 2010/1060

 • Energieklasse Energieklasse A+++

 • Energieverbruik:

  148 kWh/jaar, gebaseerd op de resultaten van standaardtests gedurende 24 uur. Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt.

 • Totale inhoud vriesgedeelte(s) 4 sterren 312 L

 • NoFrost

 • Klimaatklasse SN: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +10°C en +32C°

 • Klimaatklasse N: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +32C°

 • Klimaatklasse ST: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +38C°

 • Klimaatklasse T: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +43C°

 • Geluidsniveau (dB) 38


Soort

 • Vrieskast


Uitvoering algemeen

 • Geschikt voor Smart Home toepassingen

 • Thuisnetwerk

  Smart Device mogelijk dmv optionele SmartDeviceBox


Vermogenskenmerken

 • Netto inhoud 312 l

 • Lade 7

 • LED verlichting

 • NoFrost

 

© 2018 - 2020 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel