Bosch WAT28695NL Exclusiv Wasmachine

Vorige Artikel 7 van 78 Volgende
€ 799,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving

EXCLUSIV line wasmachine van Bosch met extreem zuinig A+++ -30% energielabel. Dus een schone was tegen lage kosten. In de grote trommel past 8 kilo wasgoed per keer. De Bosch WAT28695NL wast uw wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. Ook geeft deze Bosch aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat u altijd overzicht over uw wasprogramma's houdt. Ook kunt u op deze Bosch wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment, bijvoorbeeld voor wanneer de stroom goedkoper is. Er zitten op deze Bosch wasmachine vele opties, waaronder het i-Dos automatische doseersysteem.  Zo voorziet de Bosch WAT28695NL wasmachine in alle wensen op het gebied van wassen.

 • Energielabel A+++ -30%
 • Inhoud: 8 kg
 • 1400 toeren
 • Fraaie grote vuldeur met EXCLUSIV inscriptie
 • i-Dos: intelligent doseersysteem voor een optimaal wasresultaat
 • TouchControl display
 • EcoSilence Drive

VULGEWICHT: 8 KG

8 kg vulgewicht - Bosch WAT28695NL

Bosch wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Deze wasautomaat is als het gaat u om capaciteit ideaal voor een groter gezin. De gezinsvriendelijke vulinhoud van 8 kg maakt het een goede keuze voor gezinnen met meerdere kleine kinderen dan wel groter wordende kinderen. De wastrommel biedt voldoende ruimte voor het wasgoed van een gezin van maximaal 5 personen.


AQUASTOP WATERBEVEILIGING

AquaStop - Bosch WAT28695NL

Altijd verzekerd tegen waterschade! Een volledige beveiliging tegen waterschade, gedurende de hele levensduur gegarandeerd door Bosch. Zodra zich een lekkage voor-doet, sluit het systeem de watertoevoer af. Zo kom u met de Bosch WAT28695NL wasmachine niet voor onaangename verrassingen te staan.


SUPER ZUINIG

Energielabel A+++ - Bosch WAT28695NL

Producenten zoals Bosch zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Bosch WAT28695NL EXCLUSIV Wasmachine met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 32% meer energie in de vorm van stroom en water dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. De energie-efficiëntie van wasmachines hangt van verschillende factoren af. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de machine en hoeveel water de machine verbruikt.


I-DOS DOSEERSYSTEEM

I-DOS syteem - Bosch WAT28695NL

Een Bosch i-DOS wasmachine weegt het wasgoed en scant hoe vuil het is. Daardoor kan deze Bosch  WAT28695NL exact de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het perfecte programma kiezen. Het automatisch doseersysteem zorgt er voor dat u nooit meer onder- of overdoseert en dus ook geen risico meer loopt op verkleuringen, onaangename geurtjes of zeepresten in de kleding. Eén keer het doseerbakje vullen met wasmiddel en de machine neemt wasbeurten lang het doseer- en denkwerk uit handen. Mooie bijkomstigheid is dat u 33% wasmiddel bespaard. Maar het belangrijkste is wel dat dit knappe staaltje technologie ervoor zorgt dat het wasgoed keer op keer perfect schoon wordt met maar één druk op de knop.


ECOSILENCE DRIVE

EcoSilence - Bosch WAT28695NL

De Bosche EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels en is daardoor buitengewoon stil en zuinig met energie. En slijtagebestendig! Op alle Bosch wasautomaten met deze motor krijgt u daarom 10 jaar garantie op de motor. De Bosch WAT28695NL weegt automatisch uw wasgoed in de trommel en stemt de hoeveelheid water er perfect op af.


ANTI-VIBRATION DESIGN

anti-vibration design - Bosch WAT28695NL

Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasmachines zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasautomaat zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

Deze Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze wasmachine meer stabiliteit en stilte tijdens het wassen.


i-DOS intelligent doseersysteem

Deze Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv is voorzien van het I-DOS intelligente doseersysteem waarmee perfect afgemeten wasmiddel en wasverzachter worden gedoseerd voor een optimaal waterverbruik. Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor uw wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel wordt gewassen, hierdoor hoeft de Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv ook niet meer extra te spoelen om zeepresten te verwijderen.


Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater watermanagement

Deze Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater sensor stemt het stroom- en waterverbruik automatisch af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid.


VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Specificaties

Afmetingen

 • breedte: 598 mm

 • hoogte: 848 mm

 • diepte: 590 mm

 • gewicht: 73000 gr


Bediening

 • Eindtijd keuze

 • Touch Control bediening


Comfort

 • Display

 • Programmaverloop weergave

 • Resttijdaanduiding

 • Eco Feedback (weergave energie- en waterverbruik)


Constructie

 • Voorlader

 • Geschikt voor onderbouw


Eigenschappen algemeen

 • ActiveWater

   

© 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel