Bosch WAW32582NL Exclusiv Wasmachine

Vorige Artikel 6 van 78 Volgende
€ 799,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving

EXCLUSIV line wasmachine van Bosch met extreem zuinig A+++ -30 energielabel. Dus een schone was tegen lage kosten. In de XL trommel past 8 kilo wasgoed per keer. De Bosch WAW32582NL wast uw wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1600 toeren per minuut. Ook geeft deze Bosch aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat u altijd overzicht over uw wasprogramma's houdt. Ook kunt u op deze Bosch wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment, bijvoorbeeld voor wanneer de stroom goedkoper is. Er zitten op deze Bosch wasmachine vele opties. Zo voorziet de Bosch WAW32582NL wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen.

  • Energielabel A+++ -30%
  • VarioPerfect systeem
  • Inhoud: 8 kg
  • 1600 toeren
  • EcoSilence Drive

VULGEWICHT: 8 KG

8 kg vulgewicht - Bosch WAW32582NL

Bosch wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Deze wasautomaat is als het gaat u om capaciteit ideaal voor een groter gezin. De gezinsvriendelijke vulinhoud van 8 kg maakt het een goede keuze voor gezinnen met meerdere kleine kinderen dan wel groter wordende kinderen. De wastrommel biedt voldoende ruimte voor het wasgoed van een gezin van maximaal 5 personen.


AQUASTOP WATERBEVEILIGING

AquaStop - Bosch WAW32582NL

Altijd verzekerd tegen waterschade! Een volledige beveiliging tegen waterschade, gedurende de hele levensduur gegarandeerd door Bosch. Zodra zich een lekkage voor-doet, sluit het systeem de watertoevoer af. Zo kom u met de Bosch WAW32582NL wasmachine niet voor onaangename verrassingen te staan.


SUPER ZUINIG

Energielabel A+++ - Bosch WAW32582NL

Producenten zoals Bosch zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Bosch WAW32582NL EXCLUSIV wasmachine met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 32% meer energie in de vorm van stroom en water dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. De energie-efficiëntie van wasmachines hangt van verschillende factoren af. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de machine en hoeveel water de machine verbruikt.


EFFICIËNT WASSEN MET ACTIVEWATER

ActiveWater - Bosch WAW32582NL

De ActiveWater-technologie bestaat uit drie componenten: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Dankzij de structuur van de trommel en meenemers in de Bosch WAW32582NL wasmachine wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.


VARIOPERFECT: SNELLER ÓF ZUINIGER WASSEN.

VarioPerfect - Bosch WAW32582NL

Met VarioPerfect op deze Bosch WAW32582NL kan je de meeste programma's sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaar je tot wel 65% tijd óf 50% energie. En het wasresultaat is altijd gelijk; perfect schoon!


STARTUITSTEL VOOR MEER FLEXIBILITEIT

Starttijd uitstel - Bosch WAW32582NL

Met het 24 uur starttijduitstel op de Bosch WAW32582NL beschikt u over nog meer flexibiliteit. U kunt zelf de tijd instellen wanneer het wasprogramma voor u moet starten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw machine klaar is wanneer u dat graag wilt. Zo past Bosch apparatuur zich aan op uw levenswijze.


ECOSILENCE DRIVE

EcoSilence - Bosch WAW32582NL

De Bosche EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels en is daardoor buitengewoon stil en zuinig met energie. En slijtagebestendig! Op alle Bosch wasautomaten met deze motor krijgt u daarom 10 jaar garantie op de motor. De Bosch WAW32582NL weegt automatisch uw wasgoed in de trommel en stemt de hoeveelheid water er perfect op af.


ANTI-VIBRATION DESIGN

anti-vibration design - Bosch WAW32582NL

Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasmachines zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasautomaat zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

Deze Bosch wasmachine WAW32582NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 8 kg, is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Deze wasmachine is ECARF gecertificeerd, hiermee heeft de wasmachine een speciaal anti-allergie wasprogramma met ECARF anti-allergeen keurmerk.


Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater Plus watermanagement

Deze Bosch WAW32582NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater Plus watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater Plus sensor stemt het waterverbruik af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Dankzij de VarioTrommel wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het zacht en efficiënt wassen van uw wasgoed. De ActiveWater Plus-technologie bestaat uit drie elementen: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem.


VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch WAW32582NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Specificaties

Comfort

  • LED-Display


Constructie

  • Voorlader

© 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel