Bosch WAW32592NL Exclusiv Wasmachine

Vorige Artikel 4 van 78 Volgende
€ 799,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving


EXCLUSIV line wasmachine van Bosch met extreem zuinig A+++ -30 energielabel. Dus een schone was tegen lage kosten. In de XXL trommel past 9 kilo wasgoed per keer. De Bosch WAW32592NL wast uw wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1600 toeren per minuut. Ook geeft deze Bosch aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat u altijd overzicht over uw wasprogramma's houdt. Ook kunt u op deze Bosch wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment, bijvoorbeeld voor wanneer de stroom goedkoper is. Er zitten op deze Bosch wasmachine vele opties. Zo voorziet de Bosch WAW32592NL wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen.

 • Energielabel A+++ -30%
 • Inhoud: 9 kg
 • 1600 toeren
 • Vlekkenautomaat met 4 speciale vlekkenprogramma's
 • EcoSilence Drive

VULGEWICHT: 9 KG

9 kg vulgewicht - Bosch WAW32592NL

Bosch wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u een groot gezin en heb je elke week veel kleren te wassen? Of wordt er binnen het gezin fanatiek gesport en heb je daardoor extra veel wasgoed? Dan is dit model iets voor u! De wastrommel kan gevuld worden met 9 kg wasgoed! Deze wasmachine is perfect voor een grote familie van maximaal 6 personen.


AQUASTOP WATERBEVEILIGING

AquaStop - Bosch WAW32592NL

Altijd verzekerd tegen waterschade! Een volledige beveiliging tegen waterschade, gedurende de hele levensduur gegarandeerd door Bosch. Zodra zich een lekkage voor-doet, sluit het systeem de watertoevoer af. Zo kom u met de Bosch WAW32592NL wasmachine niet voor onaangename verrassingen te staan.


SUPER ZUINIG

Energielabel A+++ - Bosch WAW32592NL

Producenten zoals Bosch zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Bosch WAW32592NL EXCLUSIV wasmachine met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 32% meer energie in de vorm van stroom en water dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. De energie-efficiëntie van wasmachines hangt van verschillende factoren af. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de machine en hoeveel water de machine verbruikt.


EFFICIËNT WASSEN MET ACTIVEWATER

ActiveWater - Bosch WAW32592NL

De ActiveWater-technologie bestaat uit drie componenten: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Dankzij de structuur van de trommel en meenemers in de Bosch WAW32592NL wasmachine wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.


ANTIVLEKKEN-SYSTEEM: BETROUWBARE VLEKVERWIJDERAAR

anti-vlekkenautomaat - Bosch WAW32592NL

Het Bosch Antivlekken-systeem verwijdert met gemak 16 van de hardnekkigste vlekken, van chocolade tot gras en rode wijn. Deze Bosch WAW32592NL wasmachine stemt de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd op de betreffende vlek af voordat het gekozen programma start.


STARTUITSTEL VOOR MEER FLEXIBILITEIT

Starttijd uitstel - Bosch WAW32592NL

Met het 24 uur starttijduitstel op de Bosch WAW32592NL beschikt u over nog meer flexibiliteit. U kunt zelf de tijd instellen wanneer het wasprogramma voor u moet starten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw machine klaar is wanneer u dat graag wilt. Zo past Bosch apparatuur zich aan op uw levenswijze.


ECOSILENCE DRIVE

EcoSilence - Bosch WAW32592NL

De Bosche EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels en is daardoor buitengewoon stil en zuinig met energie. En slijtagebestendig! Op alle Bosch wasautomaten met deze motor krijgt u daarom 10 jaar garantie op de motor. De Bosch WAW32592NL weegt automatisch uw wasgoed in de trommel en stemt de hoeveelheid water er perfect op af.


ANTI-VIBRATION DESIGN

anti-vibration design - Bosch WAW32592NL

Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasmachines zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasautomaat zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

Deze Bosch wasmachine WAW32592NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 9 kg (1600 toeren), is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze wasmachine meer stabiliteit en stilte tijdens het wassen.


Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater watermanagement

Deze Bosch wasmachine WAW32592NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater sensor stemt het stroom- en waterverbruik automatisch af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid.


VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch WAW32592NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Specificaties


Afmetingen

 • breedte: 600 mm

 • hoogte: 845 mm

 • diepte: 590 mm

 • gewicht: 80000 gr


Bediening

 • Eindtijd keuze


Comfort

 • LED-Display

 • Resttijdaanduiding 


Constructie

 • Voorlader

 • Geschikt voor onderbouw

© 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel