Bosch WAW32890NL Exclusiv Wasmachine

Vorige Artikel 3 van 78 Volgende
€ 999,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving


Deze wasmachine van Bosch is een praktische machine met een ruime vulcapaciteit van 9 kg. Deze Bosch WAW32890NL is uitgerust met veel verschillende wasprogramma’s. Daarnaast kan de starttijd worden uitgesteld, zodat u zelf beslist wanneer de wasmachine begint te draaien. Het waterverbruik en energieverbruik worden geoptimaliseerd afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en het gekozen wasprogramma. Deze wasmachine is daardoor energiezuinig en draagt energielabel A+++. De Bosch WAW32890NL is efficiënt en betrouwbaar.

 • Energielabel A+++ -30%
 • Inhoud: 9 kg
 • 1600 toeren
 • ActiveOxygenTM technologie
 • Zelfreinigende wasmiddelen lade
 • EcoSilence Drive

VULGEWICHT: 9 KG

9 kg vulgewicht - Bosch WAW32890NL

Bosch wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u een groot gezin en heb je elke week veel kleren te wassen? Of wordt er binnen het gezin fanatiek gesport en heb je daardoor extra veel wasgoed? Dan is dit model iets voor u! De wastrommel kan gevuld worden met 9 kg wasgoed! Deze wasmachine is perfect voor een grote familie van maximaal 6 personen.


AQUASTOP WATERBEVEILIGING

AquaStop - Bosch WAW32890NL

Altijd verzekerd tegen waterschade! Een volledige beveiliging tegen waterschade, gedurende de hele levensduur gegarandeerd door Bosch. Zodra zich een lekkage voor-doet, sluit het systeem de watertoevoer af. Zo kom u met de Bosch WAW32890NL wasmachine niet voor onaangename verrassingen te staan.


VIP BEHANDELING VOOR UW KLEDING

Kleding is als een tweede huid. Het is daarom erg belangrijk dat deze schoon en hygiënisch is. Onze favoriete kledingstukken zijn vaak gemaakt van delicaat materiaal. Om daar extra goed voor te zorgen, heeft Bosch de ActiveOxygenTM technologie ontwikkeld. Deze slimme functie in deze nieuwe Serie 8 wasmachine beschermt uw kleding tijdens het wassen – voor hygiënisch schone was, zelfs bij een hele lage temperatuur.Aan het begin en aan het eind van de wascyclus wordt het wasgoed behandeld met actieve zuurstof. Deze toevoeging verwijdert alle bestaande bacteriën. Deze optie duurt slechts 30 minuten langer dan een normale was. Dit alles met één druk op de knop, zonder toevoeging van chemicaliën. Het werkt zelfs op hele lage temperaturen en in combinatie met bijna alle wasprogramma’s.


SUPER ZUINIG

Energielabel A+++ - Bosch WAW32890NL

Producenten zoals Bosch zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Bosch WAW32890NL EXCLUSIV Wasmachine met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 32% meer energie in de vorm van stroom en water dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. De energie-efficiëntie van wasmachines hangt van verschillende factoren af. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de machine en hoeveel water de machine verbruikt.


ECOSILENCE DRIVE

EcoSilence - Bosch WAW32890NL

De Bosche EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels en is daardoor buitengewoon stil en zuinig met energie. En slijtagebestendig! Op alle Bosch wasautomaten met deze motor krijgt u daarom 10 jaar garantie op de motor. De Bosch WAW32890NL weegt automatisch uw wasgoed in de trommel en stemt de hoeveelheid water er perfect op af.


ANTI-VIBRATION DESIGN

anti-vibration design - Bosch WAW32890NL

Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasmachines zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasautomaat zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

De Bosch WAW32890NL Exclusiv biedt ruimte aan 9 kg wasgoed en heeft centrifuge op 1600 toeren. Met energieklasse A+++ -30% is de wasmachine tevens zeer zuinig. Op de koolborstelloze motor ontvangt u 10 jaar garantie.


ActiveOxygen

Dankzij de ActiveOxygen optie op de Bosch WAW32890NL Exclusiv wordt uw kleding ook hygiënisch schoon op lage temperaturen. Met de ActiveOxygen optie wordt de was aan het begin en aan het eind van de wascyclus behandeld met actieve zuurstof. Deze toevoeging verwijdert 99,99% van de bacteriën, zelfs op lage temperaturen. Heeft uw kleding een opfrisbeurt nodig? Dat kan al binnen 45 minuten met het ActiveOxygen Refresh programma.


Gemakkelijke bediening

Deze wasmachine is gemakkelijk te bedienen dankzij het grote LED-display en de verlichte draaiknop. U selecteert zo gemakkelijk het juiste programma en kiest voor opties als eindtijduitstel, temperatuurkeuze en centrifugeersnelheid. Ook geeft het display inzicht in het energie- en waterverbruik en wat de resttijd is van het gekozen programma.


Extreem stil én zuinig

De Bosch WAW32890NL Exclusiv is voorzien van de EcoSilence Drive; een extreem stille (47dB wassen / 73 dB centriugeren), duurzame en zuinige koolborstelloze motor waarop u bovendien 10 jaar garantie krijgt.

Specificaties


Afmetingen

 • breedte:600 mm

 • hoogte: 845 mm

 • diepte: 590 mm

 • gewicht: 73000 gr


Bediening

 • Touch Control bediening

 • Eindtijd keuze


Comfort

 • LED-Display

 • Programmaverloop weergave

 • Resttijdaanduiding

© 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel