Bosch WAWH2673NL Exclusiv Wasmachine

Vorige Artikel 2 van 78 Volgende
€ 999,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving


Deze wasmachine van Bosch is een praktische machine met een ruime vulcapaciteit van 9 kilo. Deze Bosch WAWH2673NL is uitgerust met veel verschillende wasprogramma’s, een iDos systeem en een WiFi aansluiting met HomeConnect. Daarnaast kan de starttijd worden uitgesteld, zodat u zelf beslist wanneer de wasmachine begint te draaien. Het waterverbruik en energieverbruik worden geoptimaliseerd afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en het gekozen wasprogramma. Deze wasmachine is daardoor energiezuinig en draagt energielabel A+++. De Bosch WAWH2673NL is efficiënt en betrouwbaar.

 • Energielabel A+++ -30%
 • Inhoud: 9 kg
 • 1600 toeren
 • i-Dos: intelligent doseersysteem voor een optimaal wasresultaat
 • Zelfreinigende wasmiddelen lade
 • WiFi verbinding met HomeConnect
 • EcoSilence Drive

VULGEWICHT: 9 KG

9 kg vulgewicht - Bosch WAWH2673NL

Bosch wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u een groot gezin en heb je elke week veel kleren te wassen? Of wordt er binnen het gezin fanatiek gesport en heb je daardoor extra veel wasgoed? Dan is dit model iets voor u! De wastrommel kan gevuld worden met 9 kg wasgoed! Deze wasmachine is perfect voor een grote familie van maximaal 6 personen.


AQUASTOP WATERBEVEILIGING

AquaStop - Bosch WAWH2673NL

Altijd verzekerd tegen waterschade! Een volledige beveiliging tegen waterschade, gedurende de hele levensduur gegarandeerd door Bosch. Zodra zich een lekkage voor-doet, sluit het systeem de watertoevoer af. Zo kom u met de Bosch WAWH2673NL wasmachine niet voor onaangename verrassingen te staan.


SUPER ZUINIG

Energielabel A+++ - Bosch WAWH2673NL

Producenten zoals Bosch zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Bosch WAWH2673NL EXCLUSIV warmtepompdroger met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 32% meer energie in de vorm van stroom en water dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. De energie-efficiëntie van wasmachines hangt van verschillende factoren af. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de machine en hoeveel water de machine verbruikt.


I-DOS DOSEERSYSTEEM

I-DOS syteem - Bosch WAWH2673NL

Een Bosch i-DOS wasmachine weegt het wasgoed en scant hoe vuil het is. Daardoor kan deze Bosch  WAWH2673NL exact de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het perfecte programma kiezen. Het automatisch doseersysteem zorgt er voor dat u nooit meer onder- of overdoseert en dus ook geen risico meer loopt op verkleuringen, onaangename geurtjes of zeepresten in de kleding. Eén keer het doseerbakje vullen met wasmiddel en de machine neemt wasbeurten lang het doseer- en denkwerk uit handen. Mooie bijkomstigheid is dat u 33% wasmiddel bespaard. Maar het belangrijkste is wel dat dit knappe staaltje technologie ervoor zorgt dat het wasgoed keer op keer perfect schoon wordt met maar één druk op de knop.


ECOSILENCE DRIVE

EcoSilence - Bosch WAWH2673NL

De Bosche EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels en is daardoor buitengewoon stil en zuinig met energie. En slijtagebestendig! Op alle Bosch wasautomaten met deze motor krijgt u daarom 10 jaar garantie op de motor. De Bosch WAWH2673NL weegt automatisch uw wasgoed in de trommel en stemt de hoeveelheid water er perfect op af.


ANTI-VIBRATION DESIGN

anti-vibration design - Bosch WAWH2673NL

Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasmachines zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasautomaat zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

Deze Bosch wasmachine WAWH2673NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 9 kg, is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze wasmachine meer stabiliteit en stilte tijdens het wassen.


i-DOS intelligent doseersysteem

Deze Bosch wasmachine WAWH2673NL Exclusiv is voorzien van het I-DOS intelligente doseersysteem waarmee perfect afgemeten wasmiddel en wasverzachter worden gedoseerd voor een optimaal waterverbruik. Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor uw wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel wordt gewassen, hierdoor hoeft de Bosch WAWH2673NL Exclusiv ook niet meer extra te spoelen om zeepresten te verwijderen.


Home Connect

De Bosch wasmachine WAWH2673NL Exclusiv is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer u maar wilt.

 1. Easy Start: Selecteer het juiste wasprogramma volgens uw wasvoorkeuren en type wasgoed.
 2. Bedienen op afstand: Selecteer en start wasprogramma’s waar en wanneer u maar wilt.
 3. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de status van uw wasmachine. Ook ontvangt u een melding wanneer wasmiddel of wasverzachter dient bij te vullen.
 4. Simple Setup: pas eenvoudig de instelling van uw wasmachine aan via de Home Connect App.

Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater Plus watermanagement

Deze Bosch wasmachine WAWH2673NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater Plus watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater Plus sensor stemt het waterverbruik af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Dankzij de VarioTrommel wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het zacht en efficiënt wassen van uw wasgoed. De ActiveWater Plus-technologie bestaat uit drie elementen: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem.


VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch WAWH2673NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Specificaties


Afmetingen

 • breedte:598 mm

 • hoogte:848 mm

 • diepte:590 mm

 • gewicht:82000 gr

© 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel