Bosch WAYH2892NL Exclusiv HomeProfessional Wasmachine

Artikel 1 van 78 Volgende
€ 1.199,00 (inclusief btw)

Product omschrijving


Bosch WAYH2892NL HomeProfessional wasmachine zit boordevol vol luxe mogelijkheden, zoals een i-Dos automatisch doseersysteem en anti-vlekkensysteem. Dankzij een vulinhoud van maar liefst 9 kg kan je er veel wasgoed in kwijt en dat alles met een extreem laag energieverbruik. Deze machine heeft namelijk een zeer zuinig energielabel A+++ (-30%) . De Bosch WAYH2892NL wast uw wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1600 toeren per minuut. Ook geeft deze Bosch aan hoe lang een wasbeurt nog duurt, zodat u altijd overzicht over uw wasprogramma's houdt. Ook kunt u op deze Bosch wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment, bijvoorbeeld voor wanneer de stroom goedkoper is.

 • Energielabel A+++ (-30%)
 • HomeProfessional Serie - Made in Germany
 • Inhoud: 9 kg
 • 1600 toeren
 • i-Dos: intelligent doseersysteem voor een optimaal wasresultaat
 • Zelfreinigende wasmiddelen lade
 • EcoSilencedrive

VULGEWICHT: 9 KG

9 kg vulgewicht - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Bosch wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u een groot gezin en heb je elke week veel kleren te wassen? Of wordt er binnen het gezin fanatiek gesport en heb je daardoor extra veel wasgoed? Dan is dit model iets voor u! De wastrommel kan gevuld worden met 9 kg wasgoed! Deze wasmachine is perfect voor een grote familie van maximaal 6 personen.


AQUASTOP WATERBEVEILIGING

AquaStop - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Altijd verzekerd tegen waterschade! Een volledige beveiliging tegen waterschade, gedurende de hele levensduur gegarandeerd door Bosch. Zodra zich een lekkage voor-doet, sluit het systeem de watertoevoer af. Zo kom u met de Bosch WAYH2892NL HomeProfessional wasmachine niet voor onaangename verrassingen te staan.


SUPER ZUINIG

Energielabel A+++ - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Producenten zoals Bosch zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Bosch WAYH2892NL EXCLUSIV HomeProfessional wasmachine met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 32% meer energie in de vorm van stroom en water dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. De energie-efficiëntie van wasmachines hangt van verschillende factoren af. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de machine en hoeveel water de machine verbruikt.


I-DOS DOSEERSYSTEEM

I-DOS syteem - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Een Bosch i-DOS wasmachine weegt het wasgoed en scant hoe vuil het is. Daardoor kan deze Bosch  WAYH2892NL HomeProfessional exact de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het perfecte programma kiezen. Het automatisch doseersysteem zorgt er voor dat u nooit meer onder- of overdoseert en dus ook geen risico meer loopt op verkleuringen, onaangename geurtjes of zeepresten in de kleding. Eén keer het doseerbakje vullen met wasmiddel en de machine neemt wasbeurten lang het doseer- en denkwerk uit handen. Mooie bijkomstigheid is dat u 33% wasmiddel bespaard. Maar het belangrijkste is wel dat dit knappe staaltje technologie ervoor zorgt dat het wasgoed keer op keer perfect schoon wordt met maar één druk op de knop.


ANTIVLEKKEN-SYSTEEM: BETROUWBARE VLEKVERWIJDERAAR

anti-vlekkenautomaat - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Het Bosch Antivlekken-systeem verwijdert met gemak 16 van de hardnekkigste vlekken, van chocolade tot gras en rode wijn. Deze Bosch WAYH2892NL HomeProfessional wasmachine stemt de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd op de betreffende vlek af voordat het gekozen programma start.


STARTUITSTEL VOOR MEER FLEXIBILITEIT

Starttijd uitstel - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Met het 24 uur starttijduitstel op de Bosch WAYH2892NL HomeProfessional beschikt u over nog meer flexibiliteit. U kunt zelf de tijd instellen wanneer het wasprogramma voor u moet starten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw machine klaar is wanneer u dat graag wilt. Zo past Bosch apparatuur zich aan op uw levenswijze.


ECOSILENCE DRIVE

EcoSilence - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

De Bosche EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels en is daardoor buitengewoon stil en zuinig met energie. En slijtagebestendig! Op alle Bosch wasautomaten met deze motor krijgt u daarom 10 jaar garantie op de motor. De Bosch WAYH2892NL HomeProfessional weegt automatisch uw wasgoed in de trommel en stemt de hoeveelheid water er perfect op af.


ANTI-VIBRATION DESIGN

anti-vibration design - Bosch WAYH2892NL HomeProfessional

Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasmachines zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasautomaat zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

Deze Bosch HomeProfessional wasmachine WAYH2892NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 9 kg, is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze wasmachine meer stabiliteit en stilte tijdens het wassen.


i-DOS intelligent doseersysteem

Deze Bosch HomeProfessional wasmachine WAYH2892NL Exclusiv is voorzien van het I-DOS intelligente doseersysteem waarmee perfect afgemeten wasmiddel en wasverzachter worden gedoseerd voor een optimaal waterverbruik. Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor uw wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel wordt gewassen, hierdoor hoeft de Bosch WAYH2892NL Exclusiv ook niet meer extra te spoelen om zeepresten te verwijderen.


Home Connect

De Bosch HomeProfessional wasmachine WAYH2892NL Exclusiv is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer u maar wilt.

 1. Easy Start: Selecteer het juiste wasprogramma volgens uw wasvoorkeuren en type wasgoed.
 2. Bedienen op afstand: Selecteer en start wasprogramma’s waar en wanneer u maar wilt.
 3. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de status van uw wasmachine. Ook ontvangt u een melding wanneer wasmiddel of wasverzachter dient bij te vullen.
 4. Simple Setup: pas eenvoudig de instelling van uw wasmachine aan via de Home Connect App.

Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater Plus watermanagement

Deze Bosch HomeProfessional wasmachine WAYH2892NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater Plus watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater Plus sensor stemt het waterverbruik af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Dankzij de VarioTrommel wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het zacht en efficiënt wassen van uw wasgoed. De ActiveWater Plus-technologie bestaat uit drie elementen: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem.


VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch WAYH2892NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Specificaties


Afmetingen

 • breedte:598 mm

 • hoogte:848 mm

 • diepte:590 mm

 • gewicht:82000 gr


Comfort

 • Eco Feedback (weergave energie- en waterverbruik)


Constructie

 • Voorlader

 • Geschikt voor onderbouw

 

 

© 2018 - 2021 Electro World Frans Smits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel